Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Storks voorbeeld - Teamleden
Eline
Eline  “Sjoerd”
Leeftijd: 24
Positie: infield
Specialteit: openingsslagvrouw

Toen ik verhuisde naar Den Haag besloot ik mijn hobby softbal weer op te pakken. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn geweest, want inmiddels zijn deze meiden niet alleen mijn teamgenoten, maar ook mijn vriendinnen waarmee ik graag een dansje waag in de stad!


Naast het softballen werk ik bij een grote schoonmaak organisatie en in het weekend doe ik soms een retourtje Nijmegen (my old home town!). Mijn organisatieskills pas ik ook toe bij softbal als team manager van dsb2 en dsb3!
Laura
Emma
Leeftijd: 27
Positie: Zoekende
Specialteit: Slaan
 

Nieuw bij het team gekomen, vond softbal op de middelbare school altijd leuk, na jaren te hebben gehockeyd, nu de stap gemaakt naar softbal en bij een heel fijn team terecht gekomen!

Chanti
Chantalle "Chanti" of "Chanty"
Leeftijd: 26 jaar jong
Positie: Catcher, pitcher, derde honkvrouw
Specialteit: spiderman spelen achter de thuisplaat, blindeloos gooien naar honken en hopen op een nul, conditieloos honkenstelen, harde verre knallen slaan als het lukt en sliden natuurlijk, down and dirty. Wel altijd met mijn EXO-L braces aan natuurlijk, haha!
 
Op de middelbare school interesse in gekregen, mijn oma catchte vroeger ook. Ik doe serieus aan softbal sinds 2014 bij Storks. Bij hetzelfde team begonnen en elk jaar wordt de band steeds hechter. Voorheen de teammanager van dit ZOEPERRRteam en nu de socialmedia en selfiequeen. Wat deze dames voor mij betekenen.... we're
"Not just a team, but a sisterhood!" 
ZOEPERRRteam❤
En verder… gaan wij bijna elke week met de dames uit het team gezellig een filmpje pakken, ik ben dol op BBQ's, hamburgers en mijn grootste hobby is cocktails maken. #CocktailChanty
Rachel
Rachel "Bad Ass Barrett"
Leeftijd: 47 (oldest lady in the field…) 
Positie: outfield
Specialteit: uber nerveus zijn voor elke wedstrijd...

Ik heb van de Peanuts tot senioren gespeeld bij andere clubs. In 2001 ben ik gestopt.

Ik ben vorig jaarweer bij Storks komen spelen – top team! Super leuke sfeer/leuke mensen.
Emma
Liisa
Leeftijd: 40+
Positie: ik sta waar de coach me opstelt!
Specialteit: weinig ervaring, veel inzet

Na jaren langs de lijn te hebben gestaan (3 honkballers in huis), ben ik in 2018 zelf in het (out)field gaan staan. Veel leuker! Leuke mix in het team van veel en minder softbalervaring en vooral ook veel gezelligheid.

Ik kook graag en vind hardlopen leuk, vooral van 3 naar thuis ;) 

Eva
Eef
Leeftijd: 38
Positie: Outfield (links of rechts)
Specialteit: kroketten bakken 
wink
Nadat ik op de middelbare school een keer heb gesoftbald en het altijd is blijven hangen heb ik het drie jaar geleden opgepakt. Ik geniet van het lekker buiten bezig zijn en de gezellige sfeer in het team.
En verder… hou ik van dansen, vooral salsa, bachata laughen andere latinmuziek, het leren kennen van andere culturen door bijvoorbeeld te reizen en van mijn werk: wetgevingsjurist bij het ministerie van BZK.
     
Jonet
Monica
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
Joleen
Sarah
Leeftijd: 38
Positie: liefst infied
Specialteit: luid aanmoedigen!
Opgegroeid op het honkbalveld door een spelende broer en moeder. Ben zelf pas gaan softballen toen ik eind 20 was. Ik woon sinds 2 jaar weer in Den Haag en zocht een leuk team om lol mee te maken en lekker buiten bezig te zijn. 

Ik werk freelance als bestuurssecretaresse en op woensdag ben ik als vrijwilliger te vinden op de manege in het Zuiderpark waar ik als stalcoördinator zorg voor 15 kinderen en 10 paarden. Verder hou ik van lekker eten, koken, dansen (salsa, bachata etc) en feestjes bouwen ğŸ˜Ž
 
Mila
Merewyn
Leeftijd: 17
Positie: outfield
Specialteit: hoge ballen vangen
Van kleins af aan kom ik al op storks, mijn beide neven hebben er gespeeld en mijn tante runt de kantine. Ook mede dankzij school wilde ik graag gaan softballen. Nu vier jaar verder. Na gedoe om een team te vinden, moet qua leeftijd bij junioren en mag niet meer spelen bij aspiranten. Ben ik nu geluk heel goed terecht gekomen. In een super gezellig team waar iedereen welkom is, ondanks je leeftijd of talent.
Jan
Rowena
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
   
     
Jan
Jan Overwater
Coach
Leeftijd: 64
Positie: rond het derde honk
Specialteit: het teken “hit en run”
Als veldspeler ca. 25 jaar derde honk gespeeld in de laagste herensoftbalteams. Als coach voor het derde jaar: de aanwijzingen bij het derde honk.
Sterke punten: een lach en een traan. Minder sterke punten: als coach te fanatiek zijn.
Rode draad door het leven: Ajax, Golden Earring, politiek, Groen Links, bridge, criminaliteitspreventie, honk- en softbal en Joris D.
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
Niko
Niko de Jong
Trainer
Leeftijd: 64
Positie: Trainer
Specialteit: stelen
Ik ben ongeveer 25 jaar geleden door de trainer van m'n dochter gevraagd om te komen softballen bij Storks. En ben er tot nu toe nog niet mee gestopt.
Dit is m'n derde seizoen als trainer bij de dames. Het is een gezellig team en ik wil graag het beetje kennis dat ik heb  opgebouwd met ze delen.
Verder speel ik gitaar en hou van wandelen.
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
Liisa
Rob van Schuylenburch
Trainer
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  

 

 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit: